Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza

Csomag visszaküldése

Önök a www.sportshoes.hu webáruházunkban vásárolt termékeket mindenféle indoklás és – következmény nélkül visszaküldhetik hozzánk. Ráadásul a vásárlóinkhoz való pozitív hozzáállásunkat bizonyítandó az elállási jog határidejét egyoldalúan, a vonatkozó kormányrendelettől eltérően 14 napról 30 napra változtattuk!

30 NAPOS ELÁLLÁSI JOG

Ön kockázat nélkül vásárolhat nálunk, mert a megrendelt, átvett, de nem használt termékeket visszavesszük vásárlóinktól, amennyiben az átvétel után legkésőbb 30 napon belül jelzik nekünk ez irányú igényüket. Kérjük, hogy visszaküldési szándékukat még a csomag visszaküldése előtt, és lehetőleg írásban előre jelezzék az info@sportshoes.hu e-mail címen.

Az elállási jogról bővebben itt olvashat.

A CSOMAG VISSZAKÜLDÉSÉNEK MÓDJA

Kérjük, hogy a megvásárolt cipőt puha felületen (pl. padlón, szőnyegen) próbálja ki. Ne koszolja össze a megrendelt terméket, és ne távolítsa el róla a különböző gyártói etiketteket, információs anyagokat addig, amíg nem 100% -osan biztos a vásárlásában.

Ha úgy dönt, a megrendelt cipőt visszaküldi nekünk, először jelezze ezt nekünk, lehetőség szerint írásban az info@sportshoes.hu e-mail címen, hogy felkészülhessünk az áru fogadására, és a szükséges adminisztratív - és pénzügyi intézkedések elvégzésére.

Csomagolás: a sportcipőket a vásárlóink két kartondobozba csomagolva kapják meg. Egyrészt a cipők a gyártó (Adidas, Asics, Joma, Lotto, Nike, Saucony, stb.) saját dobozában vannak, és mi ezt a dobozt a sérülések elkerülése végett beletesszük még egy újabb kartondobozba. Erre kerül a ragasztás és a címzés.

Kérjük, hogy a visszaküldés folyamán ugyanígy járjanak el, közvetlenül a gyártó dobozát ne ragasszák össze, és ne írjanak rá semmit! Célszerű, ha az általunk kiküldött kartondobozt használják fel a visszaküldésnél is. Kérjük, amennyiben a mi dobozunkat használja fel a visszaküldésnél, hogy a keveredések elkerülése érdekében gondosan ragassza át a már a csomagon lévő címzést.

Visszaküldési cím:

Sportshoes Kft. /Sportcipőbolt/
1132 Budapest
Visegrádi u. 18/A.

A csomag visszaküldésének díja a vásárlóinkat terheli. Portóval, vagy utánvéttel terhelt csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Fontos: megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy a nálunk vásárolt cipőt csak olyan állapotban és - csomagolással küldjék vissza, amilyen állapotban Ön is szívesen átvenné Tőlünk a terméket. Gondoljanak rá, hogy az Önöknek mégsem tetsző, vagy méretben nem passzoló cipőt mi rövidesen újra értékesíteni fogjuk, és végső tulajdonosának ugyanolyan esztétikai és minőségi állapotban kell azt megkapnia, ahogy Ön is átvette Tőlünk. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen, tisztán cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

JÓVÁÍRÁS

Amennyiben úgy dönt, hogy a kifizetett összeget nem vásárolja le webshopunkban, a termék visszaérkezése és ellenőrzése után, maximum 10 munkanapon belül visszajuttatjuk Önnek a visszaküldött cipő árát. A fizetés módjától függetlenül (utánvét, bankkártyás fizetés, előre utalás) visszautaljuk a vételárat az Ön által megadott bankszámlaszámra.

MÁSIK TERMÉK, ÉS ÚJ SZÁLLÍTÁS KÉRÉSE

Amennyiben egy új kiszállításra, ill. másik méretre vagy színre van szüksége, kérjük, ismételje meg webáruházunkban a már ismert módon az új termék megrendelését. Így azonnal láthatja, hogy a kívánt termék elérhető–e, és azt rögtön biztosíthatja magának a megrendelésével.

Amennyiben vásárlóink a díjmentesen kiszállított termékeink cseréjét kérik, ugyanazon rendelésen belül a második kiszállításért bruttó 1.200 Ft szállítási és csomagolási költséget számolunk fel. Ezért az összegért elküldjük Önhöz a futárt újra az új cipővel, és vissza is hozatjuk az első körben kiszállított lábbelit. Így Önnek nem kell a csomagolással és a postai feladással foglalkoznia.

 

Amennyiben a csomagok visszaküldésével kapcsolatban bármilyen további kérdésük lenne, munkatársaink szívesen segítenek Önöknek az info@sportshoes.hu e-mail címen, vagy a 30/247-7170 -es telefonszámon.