Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza

Vásárlási utalvány

Vásárlási utalvány

Ajándékozza szeretteinek, barátainak egy jó sportcipőben való mozgás örömét!

Webáruházunkban, az "Utalvány" menüpontban lehetőséget kínálunk arra, hogy egy teljesen személyre szabott vásárlási utalvánnyal kedveskedjen, vagy szerezzen meglepetést a szerencsés megajándékozottnak.

Vásárlóink saját elképzeléseik szerint elkészíthetik az utalványt:

  • kiválaszthatják az utalvány értékét (5.000 Ft, 10.000 Ft, és 15.000 Ft)
  • megadhatják adataikat (ajándékozó, ajándékozott)
  • megírhatják személyes jókívánságaikat
  • és kiválaszthatják, milyen módon juttassák el ezt az ünnepeltnek

FONTOS TUDNIVALÓK A VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYRÓL

Vásárlás: az utalványt csak bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással lehet megvásárolni.

Az utalványt a megrendelést követően azonnal elküldjük Önnek, de a nyomtatványon látható kód csak az utalvány ellenértékének beérkezése után lesz aktív, vagyis attól a pillanattól kezdve lehet vásárlásra fordítani. Vásárlóinkat egy e-mailben tájékoztatjuk, amikor az átutalás megérkezett, és az utalvány kódját aktiváltuk.

Számlázás: az utalvány megrendelésének lezárása után azonnal elküldjük vásárlóinknak a visszaigazolásunkat, ami tartalmazza a bankszámlaszámunkat is. Ide várjuk az Önök átutalását. A vásárlásról egy e-számla készül, amit a vásárlónk által megadott e-mail címre szintén kézbesítünk.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a későbbi beváltás során majd csak a kiválasztott termék mindenkori aktuális ára, és a beváltott utalvány értékének különbözete kerül majd kiszámlázásra! Tehát pl. ha egy 26.900 Ft –os futócipő vásárlásánál beváltanak egy 10.000 Ft –os utalványt, akkor a futócipő vásárlásakor kiállított e-számlán 16.900 Ft fog szerepelni.

Beváltás: vásárlási utalványunk csak a www.sportshoes.hu webáruházban váltható be, bármely termékünk megvásárlása esetén.

Egy rendelés folyamán csak egy utalvány használható fel, maximum a rendelés értékének erejéig.

Vásárlási utalvány

Egy kód kizárólag csak egy alkalommal használható fel, és a rendelés véglegesítésével érvényét veszti. Amennyiben a vásárló a vásárlás során meggondolja magát, még visszavonhatja a korábban beírt kódot, de csak a rendelés véglegesítése előtt! A rendelés véglegesítését követően nincs mód az utalvány utólagos beszámítására. Az utalvány készpénzre nem váltható, részteljesítés nem lehetséges. A fel nem használt összegrész elvész.

Amennyiben egy utalvánnyal kifizetett terméket mégsem sikerül beszereznünk, a maradványértéket az érvényességi időn belüli újabb rendelés esetén beszámítjuk.

Lejárat: az utalvány a vásárlást követő egy éven belül használható fel (a lejárat dátumát a nyomtatványon megtalálják). A lejárat után már nem vagyunk kötelesek az utalványt elfogadni.

Egyéb vásárlási utalványok: szándékunk, hogy törzsvásárlóinkat, vagy hírlevelünkre feliratkozott érdeklődőinket jutalmazzuk, számukra alkalmanként külön kedvezményeket biztosítsunk.

Ezekről az akciókról, lehetőségekről hírleveleinkben fogjuk Önöket tájékoztatni.

Vásárlási utalvány

Amennyiben a vásárlási utalványunkkal kapcsolatban bármilyen további kérdésük lenne, munkatársaink szívesen segítenek Önöknek az info@sportshoes.hu e-mail címen, vagy a 30/247-7170 -es telefonszámon.