Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza

Megrendelések elkészítése

KÜLÖN REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜLI VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG

Webáruházunkban ismeretlen a regisztrációval általában együtt járó külön adminisztráció, és visszaigazoló e-mailre való várakozás. A sportshoes.hu oldalán nincs szükség külön regisztrációra, az első megrendelés elkészítése, és közben az adatai megadása után semmiféle adminisztrációs terhet nem akasztunk többet az Önök nyakába.

A MEGRENDELÉS MENETE

 1. Válassza ki a megfelelő sportcipőt
 2. A kívánt méretet is jelölje meg: megrendelés

  A vastagon kiemelt méretek raktárunkban vannak, vagy rövid idő alatt be tudjuk szerezni őket. Ha Önnek más méretre lenne szüksége, akkor kérjük, a megrendelés ikonra kattintva küldje el nekünk a keresett méretet, és mi rövid időn belül utána nézünk, hogy ezt meg tudjuk –e rendelni Önnek. Az eredményről e-mailben tájékoztatjuk.<

 3. Helyezze a kosárba a kiválasztott sportcipőt megrendelés
 4. A következő oldalon még egyszer ellenőrizheti a termék árát, méretét. Ha meggondolná magát, a kosarat ezen az oldalon ki tudja üríteni, és vissza tud térni a termékeinkhez.

  Amennyiben van Vásárlási Utalványa, és ezt ennél a vásárlásnál fel szeretné használni, ezt az igényét ezen az oldalon kell jelezni, az utalvány kódjának megadásával:

  megrendelés

  Kérjük, amennyiben Ön már feliratkozott hírlevelünkre, vagy ezt most meg kívánja tenni, akkor jelölje ezt be a megfelelő helyen. Hírlevélre feliratkozott vásárlóink számára a kiszállítás díjtalan!

  megrendelés
 5. Ha végzett, a megrendelés gomb megnyomása után a szállításhoz és számlázáshoz szükséges adatokat kérjük el Öntől.
  1. kérjük, írja be adatait
  2. válassza ki a kívánt fizetési - és áruátvételi módot (ezekkel a pontokkal a "Kiszállítás" és a "Fizetési lehetőségek" menüpontban részletesen is foglalkozunk)
  3. majd a megrendelés gombra kattintva lezárhatja a rendelését
 6. A megrendelés után rendszerünk automatikusan küld egy visszaigazolást vásárlóinknak. Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban egyeztetésre lenne szükség, munkatársaink keresni fogják Önt a megadott elérhetőségeken. A megrendelt sportcipővel együtt ellküldjük Önnek a számlát is, amin a megrendelt és kiszállított termékek tételesen szerepelnek.

Amennyiben a megrendelés folyamatával kapcsolatban bármilyen további kérdésük lenne, munkatársaink szívesen segítenek Önöknek az info@sportshoes.hu e-mail címen, vagy a 30/247-7170 –es telefonszámon.