Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban különböző fizetési módok közül választhat.

FIZETÉS ÁTUTALÁSSAL

Amennyiben az átutalás mellet döntött, megrendelésének feldolgozása után kap egy visszaigazolást Tőlünk. Ebben a visszaigazolásban feltűntetjük bankszámlaszámunkat, ahova az Ön átutalását várjuk. Kérjük, figyeljen arra, hogy az átutalás során a megjegyzésben hivatkozzon a rendelési számra (amit szintén a visszaigazolásban talál). Csak így biztosítható, hogy a beérkezett átutalást azonnal az Ön megrendeléséhez kapcsoljuk.

A megrendelt termék ellenértékének beérkezése után a cipőt azonnal átadjuk a csomagküldő szolgálatnak. Áutalással történő fizetés esetén a megrendelt terméket az összeg megérkezéséig (maximum azonban 5 munkanapig) az Ön számára félretesszük.

FIZETÉS UTÁNVÉTTEL

Lehetőség van rá, hogy a webáruházunkban kiválasztott és megrendelt terméket csak a kiszállítás után fizesse ki.

Ebben az esetben az áru ellenértékét a kiszállítással megbízott Trans-O-Flex Futárszolgálat képviselőjének kell átadnia, vagy ha a kézbesítésnél a Pick Pack Ponton való átvételt választotta, akkor ott kell a helyszínen fizetni.

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL fizetési mód

Nálunk lehetősége van arra, hogy kényelmesen és biztonságosan bankkártyával is fizessen. A MasterCard és a Visa bankkártyáit fogadjuk el.

Amennyiben később bármilyen okból kifolyólag visszaküldené a korábban megvásárolt terméket nekünk, a számunkra elutalt összeget a bankkártyához tartozó számláján 10 munkanapon belül jóváírjuk.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS BIZTONSÁGA

Webáruházunkban a CIB Bank által nyújtott biztonságos bankkártyás fizetés lehetőségét kínáljuk. Ebben a rendszerben „háromszereplős” (webáruház – vásárló - bank) eljárással történik a tranzakció. A biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. Ennek jellemzője, hogy a tranzakciót minden esetben a vásárló kezdeményezi a webáruház oldaláról, melyen csak a megrendeléssel kapcsolatos információkat adja meg, a fizetéshez szükséges kártyaadatokat pedig kizárólag a bank VeriSign tanúsítvánnyal ellátott, 128 bites SSL titkosítással rendelkező biztonságos fizetőoldalán adja meg. A banki fizetőoldal adattartalmáról (tehát a vásárló adatairól) a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.A fizetés befejeztével a vásárló visszatér a kereskedő honlapjára, ahol a kereskedő a vásárlás eredményét jeleníti meg. Háromszereplős eljárással történő fizetés során a vásárló minden egyes alkalommal átkerül a bank fizetőoldalára, a webáruháznak nincs lehetősége automatikusan megterhelni a vásárló kártyáját.

SZÁMLA

Számláinkat a megvásárolt termékkel együtt juttatjuk el a vásárlóinknak, és azok minden tekintetben megfelelnek a hatályos törvényi előírásoknak.

Amennyiben számlájából később szüksége lenne egy újabb példányra, jelezze ezt az info@sportshoes.hu e-mail címen, és munkatársaink díjmentesen elküldik Önnek.

EGYÉB

A sportshoes.hu webáruházban minden ár Forintban értendő, és áraink tartalmazzák a 27% áfát.

Amennyiben a fizetési lehetőségekkel kapcsolatban bármilyen további kérdésük lenne, munkatársaink szívesen segítenek Önöknek az info@sportshoes.hu e-mail címen, vagy a 30/247-7170 -es telefonszámon.