Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza

Biztonság

A vásárlás az interneten kényelmes, sokoldalú, és nincs nyitvatartáshoz kötve. Mi maximálisan törekszünk arra is, hogy a nálunk történő vásárlás biztonságos is legyen.

MIT JELENT A BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS VÁSÁRLÁS A SPORTSHOES–NÁL?

Webáruházunkban a CIB Bank által nyújtott biztonságos bankkártyás fizetés lehetőségét kínáljuk. Ebben a rendszerben „háromszereplős” (webáruház – vásárló - bank) eljárással történik a tranzakció. A biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. Ennek jellemzője, hogy a tranzakciót minden esetben a vásárló kezdeményezi a webáruház oldaláról, melyen csak a megrendeléssel kapcsolatos információkat adja meg, a fizetéshez szükséges kártyaadatokat pedig kizárólag a bank VeriSign tanúsítvánnyal ellátott, 128 bites SSL titkosítással rendelkező biztonságos fizetőoldalán adja meg. A banki fizetőoldal adattartalmáról (tehát a vásárló adatairól) a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A fizetés befejeztével a vásárló visszatér a kereskedő honlapjára, ahol a kereskedő a vásárlás eredményét jeleníti meg. Háromszereplős eljárással történő fizetés során a vásárló minden egyes alkalommal átkerül a bank fizetőoldalára, a webáruháznak nincs lehetősége automatikusan megterhelni a vásárló kártyáját

HOGYAN ZAJLIK AZ ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS?

Az online fizetésnél egy virtuális POS terminál helyettesíti az üzletekben használatos fizikai kártyaleolvasó terminált. A virtuális POS – biztonsági protokoll alkalmazásával – kapcsolatot teremt a vásárló és a kereskedő, illetve a kereskedő és az elfogadó bank között.

Amennyiben a vásárlás biztonságával kapcsolatban bármilyen további kérdésük lenne, munkatársaink szívesen segítenek Önöknek az info@sportshoes.hu e-mail címen, vagy a 30/247-7170 -es telefonszámon.