Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza

Kiszállítás

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Hírlevelünkre regisztrált vásárlóink számára a termékek házhoz szállítása díjmentes!

A megrendelt termékek árától függetlenül (!) átvállaljuk vásárlóinktól a szállítási és csomagolási költséget, amennyiben Ön regisztrál havonta megjelenő, akcióinkat és aktualitásainkat tartalmazó hírlevelünkre. Ebben ez esetben nem számítunk fel Önnek szállítási és csomagolási költséget, értékhatártól függetlenül csak a webáruházunkban feltüntetett árat kell fizetnie. 

Amennyiben esetleg nem kíván hírlevelünkre feliratkozni, a kiszállítás ára csomagonként egységesen bruttó 1.200 Ft.

Amennyiben vásárlóink a díjmentesen kiszállított termékeink cseréjét kérik, ugyanazon rendelésen belül a második kiszállításért bruttó 1.200 Ft szállítási és csomagolási költséget számolunk fel. Ebben az esetben mi elküldjük Önhöz a futárt újra a megfelelő új cipővel, és vissza is hozatjuk a cipőt, ami nem lett megfelelő Önnek.

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG

A webáruházunkban megrendelt cipőket személyesen is át lehet venni a 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/A. szám alatt lévő üzletünkben.

Nyitvatartás:

Hétfő            9.00 - 18.00

Kedd            9.00 - 18.00

Szerda         9.00 - 18.00

Csütörtök      9.00 - 18.00

Péntek          9.00 - 18.00

 

A SZÁLLÍTÁSSAL MEGBÍZOTT FUTÁRSZOLGÁLAT

A csomagok házhozszállítását a Trans-O-Flex Futárszolgálat végzi. E-mailben tájékoztatjuk Önt a csomag futárnak történő átadásáról, és a csomagot másnap kézbesíteni is fogják Önnek. Csomagszállító partnerünk biztosítja Önnek a lehetőséget, hogy a csomag útját online nyomon kövesse. Ezt a kézbesítési nap reggelén az Önnek elküldött hivatkozás segítségével tehetik meg.

A kiszállítás napjának reggelén a Trans-O-Flex egy SMS –ben és egy e-mailben értesíti vásárlóinkat a csomag kézbesítésének várható időpontjáról.

A KISZÁLLÍTÁSIG ELTELT IDŐ

Minden termékünk mellett feltüntetjük, hogy megrendelés esetén annak mennyi a várható szállítási ideje. Legjobb esetben, saját raktáron lévő termék esetén a cipő akár már másnapra Önnél lehet. Külföldről történő beszerzés esetén ez a szállítási idő hosszabb, 1-2 hétig is eltarthat. E-mailben tájékoztatjuk Önt a csomag futárnak történő átadásáról, és a kiszállítás napjának reggelén a Trans-O-Flex egy SMS –ben és egy e-mail -ben is értesíti vásárlóinkat a csomag kézbesítésének várható időpontjáról. Amennyiben a szállítási idővel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, forduljon munkatársainkhoz az info@sportshoes.hu e-mail címen, vagy a +36/30/247-7170 –es telefonszámon.

Megrendelésének visszaigazolása után 2 napon belül értesítjük vásárlóinkat, amennyiben a megrendelt termék hiányos raktárkészlete esetleg mégsem tenné lehetővé a vállalt időn belüli kiszállítást.

ÁTVÉTEL EGY PICK PACK PONTBANszállítás

A Pick Pack Pontok Magyarország 85 városában megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek. A 226 Pick Pack Pont bármelyikében történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit.

Rendelését becsomagolva veheti át a kiválasztott Pontban, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követően 7 munkanapon belül, bármely napon 8 és 20 óra között. A Pick Pack Pontokon készpénzes fizetés mellett a megjelölt üzletekben bankkártyával történő fizetésre is lehetőség van.

Még több információ a Pick Pack Pontról (http://www.lapker.hu/index.php?mid=76)

A Pick Pack Pont átvevőhelyek listája

ELTŰNT CSOMAG

Napokkal a tervezett kézbesítés után sem kapta meg a csomagot, és a szomszédjának sincs feltűnően új és jó sportcipője? Kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal az info@sportshoes.hu e-mail címen vagy a +36/30/247-7170 –es telefonszámon. Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül gondoskodnak a csomag kézbesítéséről vagy a kiválasztott termék újraküldéséről.

SZÁLLÍTÁS MÁS ORSZÁGOKBA

Más országból érkező megrendelést is szívesen fogadunk. Ebben az esetben azonban a fizetés kizárólag csak bankkártyával történhet. A csomagszállítást a Trans-O-Flex Futárszolgálat végzi ebben az esetben is. A megrendelés előtt kérjük kedves külföldi vásárlóinkat, hogy elérhetőségeink egyikén érdeklődjenek a konkrét szállítási költségek után.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban bármilyen további kérdésük lenne, munkatársaink szívesen segítenek Önöknek az info@sportshoes.hu e-mail címen, vagy a 30/247-7170 -es telefonszámon.