Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza
További
fényképek
Asics

Asics

ASICS GEL-QUANTUM 360 KNIT 2 férfi futócipő

Még több Asics | Még több Futócipők

Cikkszám: T840N-001

Rendelkezésre áll 1 héten belül

Válassza ki a méretet - mérettáblázat

40
40.5
41.5
4242.543.5
44
44.5
4546
46.5
47
48

Futóstílusnak (lábtípusnak) megfelelő futócipő

Legjobb ár garancia

ASICS GEL-QUANTUM 360 KNIT 2 férfi futócipő

A 360 fokos GEL csillapítási technológiával ellátott GEL-Quantum 360 KNIT 2lehetővé teszi számodra a kemény felületen való futást és a puha felületen való földetérést.
Egyensúlyban tartva a magas teljesítményt és a maximális kényelmet, ez a futócipő követi minden egyes lépted.
Vállald be akár az 5 kilométeres vagy akár a 10 kilométeres futótávot ebben a légáteresztő és könnyed tervezésű cipőben, amely varrásmentes szerkezettel rendelkezik, így kevesebb a kidörzsölődések lehetősége keményebb edzések folyamán.
A színjátszós, hálós részek segítenek megvédeni a lábfej elülső részét az irritációtól, ennek eredményeképpen kialakul az optimális illeszkedés, ami végigkísér a futásod vagy éppen a különböző gyakorlatok végzése közben.
A lábfejed elülső részétől a hátulsó részéig minden egyes lépésed megfelelő csillapításban részesül a GEL csillapításnak köszönhetően, míg a teljes hosszúságot lefedő Propulsion Plate technológia a külső talprészben, annyit jelent, hogy gyorsabban tudsz elrugaszkodni, illetve gyorsulni és így tökéletesen indíthatod minden egyes futásod.
Az Asics Trusstic System technológiájának köszönhetően csökken a talpra nehezedő súly, míg a cipő szerkezeti feddhetetlensége megmarad.

61 990 Ft
54 990 Ft
11%
27% ÁFA-t tartalmaz.
  Ingyenes házhozszállítás

Ajánlom ismerősömnek

Saját méretem keresem

Hírlevél

Érdeklődik termékeink, újdonságaink, akcióink után? Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy az elsők közt tájékoztathassuk Önt!

Név:
E-mail: